HomeTechnologyNoul ecran de 240 Hz al LG are un timp de reacție...

Noul ecran de 240 Hz al LG are un timp de reacție de doar 0,03 ms

LG Display, pionierul tehnologiilor de afișare din lume, își va prezenta ecranele pentru jocuri UltraGear OLED de 27 și 45 de inchi la CES 2023 în ianuarie, potrivit unui comunicat de presă publicat de companie.

Compania speră să-și îmbunătățească poziția de lider în sectorul jocurilor de înaltă calitate prin aceste produse de ultimă generație.

Noile ecrane OLED pentru jocuri de la LG Display oferă cel mai rapid timp de reacție de 0,03 ms, făcându-le primele ecrane de monitor OLED care oferă o rată de reîmprospătare de 240 Hz pe secundă, astfel încât să ofere cea mai clară calitate vizuală și mișcări mai fluide chiar și în timpul unei acțiuni extrem de rapide.

Ecranele OLED de la LG Display reduc si reflexiile luminii externe printr-un polarizator specific jocurilor. Acest lucru permite afișajului să atingă întuneric perfect în orice situație, dând profunzime calității imaginii și oferind o reprezentare precisă a culorilor.

În plus, afișajele OLED pentru jocuri inovatoare se îndoaie până la 800R sau o rază de curbură de 800 mm, permițând jucătorilor să se bucure de curba perfectă pentru fiecare tip de conținut.

În comparație cu ecranele LCD premium de aceeași dimensiune, panourile OLED ale companiei generează cel mai scăzut grad de lumină albastră de pe piață, permițând jucătorilor să se bucure de sesiuni de joc cu o oboseală minimă a ochilor.

Producția în masă a ecranelor OLED va începe luna aceasta și vor fi utilizate ca monitoare premium de mai multe companii importante de tehnologie, cum ar fi LG Electronics, Asus și Corsair.

OLED-ul de gaming de la LG Display este soluția de afișare supremă pentru jucători în ceea ce privește calitatea imaginii, timpii de răspuns și confortul ochilor”, a declarat Tai-jong Lee, șeful departamentului de experiență pentru clienți Soluții Divizia 2 la LG Display.

Vom continua să extindem gama noastră de panouri OLED pentru jocuri în funcție de nevoile jucătorilor din mai multe genuri pentru a duce experiența calităţii pe care o oferim la noi culmi.” a adăugat el.

Monitoarele sunt precomandate în SUA și Canada. Ele vor fi disponibile pe piețele cheie din America de Nord și Asia începând cu ianuarie.

 

Articol de Răzvan Lupu

ARTICOLE RECOMANDATE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole populare

Comentarii recente