HomeEventsSimpozionul de Studii Clinice 2021

Simpozionul de Studii Clinice 2021

Avantyo Institute of Clinical Research este o platformă educaţional creată în mod special pentru educarea tuturor specialiştilor care lucrează în studii clinice. Are o paletă largă de cursuri de formare profesională, plecând de la cursuri de GCP (Good Clinical Practice), la cursuri de începatori şi avansaţi pentru monitori medicali, cursuri pentru asistente de studii clinice, de investigatori, cursuri de introducere în studii clinice pentru absolventi ai facultaţilor de farmacie, ştiinţe şi medicină, cursuri postuniversitare de management în studii clinice (dedicate formării de project manageri în studii clinice), cursuri de GDPR în studii clinice, s. a. m. d. În plus, Avantyo include sub umbrela educaţiei medicale şi formării profesionale în domeniul cercetării clinice şi cel mai important eveniment al său de conferencing, Simpozionul Anual de Studii Clinice, mesele rotunde şi webinariile pe diferite teme de actualitate în acest domeniu.

Simpozionul de Studii Clinice, organizat de Avantyo Institute of Clinical Research sub auspiciile Federației Europene a CRO (EUCROF) şi Asociatiei Companiilor Conducătoare de Studii Clinice din România (ACCSCR).

Simpozionul de Studii Clinice este un eveniment unic pe piaţa româneasca menit să faciliteze echilibrul unic între specialiştii din industria farmaceutică, a organizatiilor profesionale de medici, farmacişti, biologi, a asociaţiilor de pacienţi şi a organismelor de reglementare, de a se întalni şi a discuta tendinţele actuale ale dezvoltării studiilor clinice.

Temă eveniment: Transformarea ecosistemului studiului clinic: “noua normalitate” în viitorul post pandemiei

Agendă

  • Mediul de reglementare al dezvoltării studiilor clinice în România
  • Ultimele cercetări în terapiile şi vaccinurile anti-COVID
  • Statusul vaccinării anti COVID-19 la nivel global; status-quo România
  • Armonizarea desfaşurării studiilor clinice în UE. Ultimele actualizări privind Implementarea Regulamentului European CTR 536/2014;
  • Aprofundarea studiilor clinice descentralizate
  • Avant.YOU – lansarea revistei Avant.You Health & Technology , revistă Premium publicată de Avantyo Institute of Clinical Research
  • Accesul pacienţilor la studiile clinice

Organiztor: Avantyo Institute of Clinical Research

Dată: 19 Noiembrie 2021

Locaţie: Online

Preşedinte Simpozion:

Ediţia din anul 2021 este a 13 a ediţie a Simpozionului de Studii Clinice organizată sub îndrumarea:

Dr. Cristina Florescu Moraid, MSc, EuSpLM, MRQA
Preşedinte Simpozionul de Studii Clinice
Director AVANTYO Institute of Clinical Research

ARTICOLE RECOMANDATE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole populare

Comentarii recente