HomeEditorialAvantyo Institute of Clinical Research alături de Ucraina

Avantyo Institute of Clinical Research alături de Ucraina

În urma începerii războiului din Ucraina, sute de mii de oameni au fost obligați să își împacheteze câteva bunuri și să își lase în urmă casele pentru a pleca spre alte țări, printre care și România.

După ce au început atacuri armate în orașele importante din Ucraina, printre care se numără Kiev, Odesa, Harkov și Mariupol, zeci de mii de femei și copii au fost nevoiți să plece fără soți, fii, frați sau nepoți către alte locuri pentru a-și salva viețile. Cetățenii ucrainieni s-au îndreptat către granițele țărilor vecine, în special către România și Republica Moldova.

Ne alăturăm inițiativei de ajutorare demarată de Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” ce are ca scop sprijinul cetățenilor ucrainieni greu încercați de situația actuală din țara lor, care au fost nevoiți să își părăsească locuințele și rudele pentru a se salva.

Avantyo Institute of Clinical Research donează bani, obiecte de igienă personală, lapte praf şi scutece pentru bebeluşi, apă şi alimente la centrul organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” la Căminul U3, camera 103.

Fiecare persoană este îndemnată să aducă la această locație orice obiecte care le-ar putea fi de folos persoanelor refugiate. Puteți aduce pături/pilote/saci de dormit, săpun lichid, gel de duș, pastă și periuțe de dinți, conserve de mâncare, lapte praf pentru copii, scutece și tot ceea ce considerați că ar putea fi de ajutor mamelor cu copii. Va sfătuim să nu aduceți alimente perisabile sau care trebuie gătite.

Fiecare ajutor, oricât de mic, este bine venit din partea oricui, fie că vorbim despre companii sau persoane fizice.

De asemenea, se pot face donații în următorul cont:

IBAN: RO38RNCB0090168936490001

Codul de identificare fiscală entitate non-profit / unitate de cult: 43369088

La efectuarea plății, vă rugăm să menționați și motivul transferului (de exemplu: “Donație refugiați Ucraina”).

În astfel de momente de cumpănă, tot ce ne rămâne este umanitatea. Putem arăta fiecare dintre noi sprijin printr-un ajutor, oricât de mic ni s-ar părea.

ARTICOLE RECOMANDATE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole populare

Comentarii recente